Alla inlägg den 20 mars 2022

Av Göran - 20 mars 2022 20:49

Lika sorgsen som jag var igår vid den här tiden då Timrå IK har varit i Karlstad och skämt ut sig - Lika glad är jag idag för Cissis skull. Som vann Farmen 2022. Jag kan inte minnas att jag någonsin, under de år jag tittat på programmet, har varit så nöjd med vem som vann. Ingen har någonsin förtjänat sin vinst så mycket som Cecilia (alias Cissi) i min bok.

Jätteglad är jag för hennes skull men även för hennes familjs skull. Som fick försöka klara sig utan sin fru/mamma hela sommaren medan hon var i Småland och tjänade en halv mille. Jag gillade Daniel som vann förra året och även tjejen, vars namn jag glömt just nu, som tog hem det året före Daniel. Men ingen, ingen, ingen har jag unnat vinsten så mycket som jag gör med Cecilia.

Hela dagen har jag väntat på upplösningen och nu är det alltså klart.

Klart är det också att Timrå ska spela kvalspel mot Djurgården i bäst-av-sju-matcher med start på lördag. Innan dess återstår en sista omgång då vi ska ta emot serieledande Rögle på hemmais på torsdag. Då avgörs det om Timrå lyckas knipa en trettonderplats i serien och därmed få fördelen av hemmaplan i en eventuell sjunde och avgörande match.

Den s.k expertisen tror förstås mest på Stockholmslaget och att döma av gårdagens insats från mina rdöita hjältar gör expertisen alldeles rätt i det. DET spelet kommer inte att räcka till fyra vinster av sju i det kommande kvalet. Men det sista som överger en sann supporter är ju hoppet och tron på det egna faoritlagets förmåga.

"Det är aldrig för sent att ge upp", brukar ståupparen Ronny Eriksson säga och jag har tagit till mig de orden. Så varför ge upp när chansen fortfarande finns? Det är inte över förrän tjocka tanten sjunger, säger man i USA och eftersom hon inte sjungit ännu så finns ju fortfarande möjligheten att mitt lag spelar i SHL även kommande vinter.

"Expertisen" tror ALLTID mer på lagen från Fjollträsk, det vet alla som håller på landsortsklubbar. Så det är bara att bevisa för dem att de har fel!

Nu är det spelledigt till på torsdag kväll och sedan börjar kvalet på lördag, som sagt. Och då hoppas jag att det börjar med Timrå IK som hemmalag och därmed fördelen av en mer match på hemmaplan.

Avslutar där, kära ordbrukare i Väckelsång, Morkarla, Garphyttan och Vibyggerå. Vi ses!

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26 27
28
29
30 31
<<< Mars 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards