Alla inlägg den 15 februari 2022

Av Göran - 15 februari 2022 07:13

 

Har ni sett? Såna här hjärtan satt i fönstren på varenda port igår morse i området där jag bor. Precis som på Luciadagen ville vår hyresvärd uppmärksamma oss alla på vad det var för dag. Då, 13 december, gick de runt i hela området vid 3-4-tiden på morgonen och tände bortåt 2500 marschaller. Nu hade de alltså hängt upp hjärtan överallt.

Så lite som gör så mycket! Alla jag pratade med uppskattade det och alla hade blivit lite gladare av att mötas av ett rött hjärta på alla hjärtans dag. Och kanske lite extra för en man i samma hus som kommit hem efter ett slitsamt nattskift och möttes av hjärtat i porten. Var på väg att lägga ut det igår men så ringde telefonen och jag ilsknade till för ett ögonblikck och kom liksom av mig. Jag har ju väldigt svårt för folk som ringer för att försöka lura på mig sina varor eller tjänster eller bara för att lura av mig lite pengar. 

Jag har förstås "Nix" installerat men den tar ju inte bort de företag där du redan är kund eller nyligen har varit. Den här gången var det Postkodlotteriet som tyckte att jag skulle köpa fler lotter av dem. Jag har en sedan 10-12 år och ska säga upp även den av ekonomiska skäl. Då jag gick med vann jag en tusenlapp redan första eller andra månaden men därefter har utdelningen varit mager. Och nu är det nog minst 3 år sen jag vann något alls. Då fick jag en extralott för en månad. Det har jag fått nån gång innan också plus kanske två eller tre gånger 150 kronor.

De ringer då och då och så fort det sagt varifrån de ringer brukar jag avbryta dem och med nästan hysterisk röst fråga hur mycket jag har vunnit. Då kommer de av sig och jag skyndar mig att tala om att jag inte tänker köpa fler lotter av dem. Titta på programmet kommer jag nog att fortsätta med men utan att stötta dem med pengar.

Tittade gjorde jag förstås också på Farmen där det blev en oväntad storbonde- Niclas fick ju välja två kandidater som sedan fick tävla om vem av dem som skule få amuletten och få bo lite finare den här veckan.

Så nu är det Gerty som ska styra upp verksamheten resten av den här veckan. Och de andra är alltså tvingade att lyda henne. För gör man inte det så riskerar man ju att bli hemskickad. Det har ju hänt för nåt år sen.

Men jag är ganska nöjd att den unga pakten inte har makten hela tiden.

Nu ska jag flytta mig till soffan och skidskyttestafetten i OS. Så jag önskar mina trogna ordbrukare en fantastisk tisdag i Teckomatorp, Dals Långed, Gryttjom och Dala Järna.

Presentation

Fråga mig

10 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5
6
7
8
9 10
11
12
13
14 15 16
17
18
19 20
21
22
23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards